Аграрії можуть безплатно скористатися технікою фонду «Жнива Перемоги» під час осінньої посівної

28 Липня 2023, 14:25
Аграрії можуть безплатно скористатися технікою фонду «Жнива Перемоги» під час осінньої посівної 684
Аграрії можуть безплатно скористатися технікою фонду «Жнива Перемоги» під час осінньої посівної

Благодійний фонд «Жнива Перемоги» під час осінньої посівної розпочинає черговий етап реалізації грантового проєкту «Підтримка малих фермерів в Україні».

Учасниками проєкту можуть стати малі та середні аграрії (до 1500 гектарів) будь-якої організаційно-правової форми, які потребують допомоги у проведенні посівної озимих культур. Про це інформують на сайті фонду.

Фонд надає сільськогосподарським підприємствам в тимчасове безоплатне користування трактори марок John Deere та New Holland, сівалки марок KASI, John Deere та KINZE.

Учасники проєкту самостійно забезпечують доставлення техніки з точки видачі в місті Рівне та її повернення після завершення терміну користування, несуть прямі витрати, пов’язанні з оплатою праці працівників, що залучені в експлуатації техніки та витрати на пальне при виконанні польових робіт.

Звернення щодо надання благодійної допомоги сільськогосподарським підприємствам з проведення осінньої посівної почали примати з 25 липня.

Всі деталі щодо необхідної документації, консультації можна отримати за електронною адресою [email protected] або за телефоном: 098 631 36 23.

Інформаційне повідомлення та форму звернення можна знайти на сайті за посиланням.

Важливо: пріоритет у наданні благодійної допомоги надаватиметься постраждалим фермерським господарствам, земельні ділянки яких розміщені в одному регіоні та які об’єднуються для спільного користування технікою.

Надалі фонд надаватиме техніку для забезпечення збору соняшника, сої та кукурудзи, про що повідомлять додатково.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024