Підприємиці з Луцька отримали 250 тисяч гривень на розвиток хелсі бренду

22 Серпня 2023, 10:12
Підприємиці з Луцька отримали 250 тисяч гривень на розвиток хелсі бренду 810
Підприємиці з Луцька отримали 250 тисяч гривень на розвиток хелсі бренду

Діана Познякевич – одна із засновниць крафтового українського бренду хелсі продукції GoodMoodFood, зареєстрованого ще у 2021 році.

Діана разом із подругою Ольгою, а тепер і бізнес-партнеркою, створюють якісні і смачні десерти лише з натуральними підсолоджувачами: без білого цукру, глютену і лактози. Про це повідомили на сайті Волинського обласного центру зайнятості.

Від початку проєкту хелсі команді вдалося організувати виробництво відповідно до високих харчових стандартів, розробити унікальний асортимент десертів та випічки, який налічує понад 40 позицій; сформувати партнерську мережу із 60-ти закладів по всій Україні; відкрити магазин-кондитерську у Луцьку, де можна скуштувати не лише десерти, а й інші корисні страви.

«Наша місія – популяризувати здоровий і свідомий спосіб життя в задоволення і об’єднувати людей навколо цього», – розповідає бізнесвумен Діана.

Тож аби коло свідомих споживачів смачненького розширювалось, підприємиці вирішили скористатися програмою мікрогрантів «Власна справа» і як результат – отримали 250 тисяч гривень на розширення виробництва і маркетинг.

«Цей проєкт – дуже класна можливість для малих підприємств, оскільки зазвичай у власників є багато ідей, бажань та енергії на їх реалізацію, проте не завжди вистачає фінансових ресурсів. Грантові кошти дозволяють класно «стартанути» або ж зробити «квантовий стрибок» у розвитку за рахунок купівлі необхідного обладнання для збільшення ефективності виробництва і не тільки», – поділилася враженнями від проєкту Діана Познякевич.

До слова, грантові кошти підприємиці спрямували на закупівлю професійного обладнання, зокрема: камери шокової заморозки, планетарного міксера, холодильної та дві морозильних камери.

Окрім того, частину гранту використали на друк брендового пакування та маркетинг. І за умовами проєкту – працевлаштували дві особи на посади кондитерів.

На запитання: чи варто пробувати свої сили та звертатися за грантом до служби зайнятості пані Діана відповіла – однозначно так.

«Такого питання не повинно виникати, адже підприємці, які прагнуть рости і розвиватися завжди мають шукати можливості для цього і грантові кошти – один з найкращих варіантів. Ми також не зупиняємося і вже шукаємо нові варіанти та фінансові ресурси», – додала підприємиця.

Нагадуємо, що проєкт «Власна справа» – це хороша можливість отримати додаткові кошти на створення або розвиток свого бізнесу. Детальнішу інформацію про грант і процедуру його отримання читайте за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024