Підприємців Волині запрошують до діалогу з питань застосування РРО/ПРРО

23 Серпня 2023, 10:15
Підприємців Волині запрошують до діалогу з питань застосування РРО/ПРРО 544
Підприємців Волині запрошують до діалогу з питань застосування РРО/ПРРО

Предствників і представниць бізнесу запрошують на тематичні онлайн-зустрічі. Їх теми: «Працюємо з РРО/ПРРО без штрафів. Як виконати вимоги Закону №3219».

Зустрічі з платниками податків Волині проходитимуть двічі на тиждень. Про це інформують волинські податківці.

Волинські податківці започаткували щотижневі семінари, щоб поінформувати максимальне коло представників бізнесу про вимоги до застосування РРО/ППРО.

Дистанційні зустрічі на платформі ZOOM проходитимуть у понеділок та четвер із 16:00 до 17:00.

Відповіді на найбільш актуальні питання щодо  застосування РРО/ПРРО підприємці зможуть отримати під час онлайн-спілкування з фахівцями управлінь податкового аудиту та податкових сервісів.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області рекомендують платникам податків стежити за анонсами онлайн-семінарів на субсайті та на сторінці ГУ ДПС у Волинській області та долучатися до обговорення положень Закону № 3219-IX.

Податківці нагадали, що консультаційну допомогу щодо роботи з ПРРО надають у всіх податкових інспекціях області. З переліком відповідальних осіб, у яких можна отримати консультаційну допомогу щодо застосування ПРРО, варто ознайомитися за посиланням на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» відновлено положення щодо відповідальності суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024