Фермер з Рівненщини за грантові кошти створює обліпиховий екосад

03 Жовтня 2023, 11:08
Фермер з Рівненщини за грантові кошти створює обліпиховий екосад 690
Фермер з Рівненщини за грантові кошти створює обліпиховий екосад

Андрій Кузьмич з Рівненщини займається фермерством та садівництвом з 2017 року. Водночас підприємницьку діяльність заснував нещодавно.

Чоловік має досвід роботи у плодово-ягідному кооперативі «Сонячна ягода». Там він здобув технічні та організаційні навички з вирощування, збуту та переробки обліпихи. Тому основною ідеєю своєї підприємницької діяльності стало створення обліпихового екосаду «Ягода Перемоги». Про це інформують на сайті Рівненської ОВА.

Для реалізації бізнес-ідеї чоловік скористався урядовим проєктом «єРобота» за програмою «Власна справа».

Успішно захистивши бізнес-план та пройшовши співбесіду у Рівненському обласному центрі зайнятості, Андрій Кузьмич отримав позитивне рішення Державного центру зайнятості на отримання коштів мікрогранту.

За ці кошти закупив необхідне обладнання, сировину та матеріали для розвитку власного бізнесу у селі Плоска, що у Рівненському районі.

«Маючи досвід, бажання та комерційну впертість, я переконаний, що бізнес буде не лише прибутковим, а й потрібним у регіоні. Конкуренції з вирощування обліпихи на території реалізації бізнес-плану на даний час немає», – ділиться Андрій Кузьмич.

Нагадуємо, що подати заявку на отримання мікрогранту можна на Порталі «Дія».

Охочі скористатися програмою «єРобота» для відкриття чи розширення бізнесу можуть за додатковою інформацією звернутися до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram або на «гарячу» лінію Рівненського ОЦЗ +38096-539-53-59.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024