Огляд болгарок бренду Makita

20 Жовтня 2023, 11:00
Огляд болгарок бренду Makita Реклама 319
Огляд болгарок бренду Makita

Кутошліфувальні машини (КШМ) Макіта – універсальні електроінструменти, які активно використовують в побуті, промисловому та цивільному будівництві, меблевому виробництві, сервісних центрах та автомайстернях.  

Вони можуть похвалитися легкістю та компактністю, багатофункціональністю, високою продуктивністю та тривалим терміном служби. Якщо уважно та відповідально поставитися до вибору КШМ від цього японського бренду, то можна з легкістю шліфувати та зачищати поверхні, штробити цегляні, бетонні стіни під проводку, різати органічне скло, керамічну плитку або обробляти різні за розміром та формою деталі.

Загальний огляд болгарок бренду Makita

Кожну кутову шліфувальну машину Макіта виробляють з урахуванням сучасних технологічних розробок та специфіки виконання ремонтно-будівельних робіт. Електричний інструмент проходить ретельну перевірку та випробування, щоб надалі майстер міг комфортно та безпечно ним користуватися.

На веб-ресурсі https://makita.market/ru/elektroinstryment/bolgarki-uglovye-shlifmashiny представлені болгарки з різними технічними характеристиками, які підійдуть звичайним користувачам та професійним майстрам.

Японський бренд пропонує моделі, які відрізняються вагою, набором насадок, що використовуються, потужністю, типом живлення, кількістю оборотів та розміром диска. Надається можливість вибрати електроінструмент, який працює від акумуляторної батареї. Акумуляторна турбінка підходить для роботи в обмеженому просторі, де складно пересуватися з великогабаритним обладнанням.

Корпус болгарки виготовлений із міцного пластику, який стійкий до механічних впливів. Захисний кожух не дозволяє отримати травм під час розриву диска. Користувач може змінювати насадки без спеціального ключа.

Щоб якісно та безпечно виконувати ремонтно-будівельні роботи, потрібно звертати увагу на такі параметри:

  • Діаметр ріжучого диска. Електрична болгарка має диск діаметром від 115 до 230 мм.
  • Потужність електродвигуна. Для невеликих домашніх робіт варто вибирати турбінки потужністю 720 Вт. Для обробки великих поверхонь та конструкцій підійдуть моделі потужністю від 1450 до 2800 Вт.
  • Вага. Побутові та професійні КШМ важать до 6 кілограмів.

Також треба звертати увагу на додаткові функції: система видалення пилу, плавний пуск, регулювання обертів.

Переваги використання болгарок Макіта

Кутошліфувальні машини Макіта, які представлені на сайті, дозволяють впоратися з найскладнішими ремонтно-будівельними роботами. До головних їх переваг належить:

  • висока ергономічність та міцність корпусу;
  • швидка та зручна зміна насадок;
  • висока потужність двигунів;
  • надійний захист від раптового включення та забруднення;
  • є можливість працювати в автономному режимі.

Завдяки таким електроінструментам можна обробляти матеріали та деталі із різною текстурою.

Популярні моделі турбінок Makita

  • 9565CVR – затребувана модель, яка підходить для роботи в складних виробничих умовах. Вона оснащена пилозахисним електродвигуном потужністю 1,4 кВт та запобіжником від випадкового спрацювання. Завдяки плавному спуску та регулюванню обертів можна ретельно шліфувати поверхні.
  • GA5030 сподобається майстрам-початківцям, які прагнуть виконати нескладний ремонт у будинку. Така турбінка відрізняється зручністю та простотою експлуатації. Вона важить 1,8 кілограма.
  • GA9020 – ще одна КШМ, яка підійде професійним будівельникам чи майстрам. Завдяки грамотно розробленій системі охолодження можна тривалий час працювати та не допустити перегрівання інструменту. Основна та додаткова ручка покрита антивібраційною гумою. Не потрібно розбирати весь корпус, щоб замінити зношені вугільні щітки.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024