У Луцьку відкрили найбільше у регіоні відділення ПриватБанку

23 Жовтня 2023, 14:10
У Луцьку відкрили найбільше у регіоні відділення ПриватБанку 1058
У Луцьку відкрили найбільше у регіоні відділення ПриватБанку

У жовтні в Луцьку після ремонту відкрили найбільше в регіоні відділення «Північно-Західне №70», яке розташоване за новою адресою – проспект Відродження, 26а (було – проспект Відродження, 1).

Нове відділення оформлене та облаштоване за найсучаснішими стандартами зонування, комфортності та доступності. Про це інформує пресслужба банку.

«Найбільше відділення ПриватБанку – результат натхненної командної роботи для ще більшої підтримки і зручності індивідуальних та premium-banking клієнтів та інклюзивного підходу в обслуговуванні.

Завжди доброзичливі менеджери допоможуть здійснити всі необхідні платежі, грошові перекази, розмістити депозит, отримати інформацію з кредитування та оформити платіжну картку. Також відділення стане центром обслуговування та кредитування мікро і малого бізнесу, що вкрай важливе для відновлення економіки та створення нових робочих місць в регіоні», – йдеться в повідомленні.

До слова, на сьогодні в мережі ПриватБанку працює понад 1 100 відділень. Актуальна мапа працюючих відділень, АТМ (банкоматів) та ТСО (терміналів самообслуговування) – https://privatbank.ua/map.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024