ПриватБанк запустив для українських аграріїв програму пільгового фінансування придбання техніки

26 Жовтня 2023, 12:12
ПриватБанк запустив для українських аграріїв програму пільгового фінансування придбання техніки John Deere 274
ПриватБанк запустив для українських аграріїв програму пільгового фінансування придбання техніки John Deere

Українські аграрії тепер зможуть поповнювати власний парк сільськогосподарської техніки провідного виробника John Deere на спеціальних пільгових умовах фінансування ПриватБанком.

Про це повідомила пресслужба банку.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, банк та Deere & Company, представлена John Deere Financial, підписали угоду про співпрацю та запустили партнерську програму з фінансування сільськогосподарської техніки в кредит та лізинг.

«Фінансова підтримка агросектору для нас є пріоритетом з перших днів війни, бо це питання продовольчої безпеки держави. Ця партнерська програма відкриває для наших клієнтів нові можливості оновлення парку аграрної техніки всесвітньо відомого бренду на доступних умовах», – відзначив Євген Заіграєв.

«До складу фінансових партнерів John Deere в Україні увійшов ще один банк – ПриватБанк. В цей складний час ми розуміємо, що нам потрібно надавати ще більше фінансових рішень для українських фермерів, та підтримувати клієнтів John Deere доступним фінансуванням за нижчими за ринкові процентними ставками», – повідомив Петер Заксе, бізнес-менеджер підрозділу John Deere CIS та генеральний менеджер John Deere Україна.

Партнерська програма між Приватбанк та John Deere передбачає пільгові умови фінансування з відсотковими ставками від 0,01% річних в гривні та авансовим платежем від 20%. Максимальний термін фінансування до 5 років. Також програма передбачає пріоритетний розгляд заявок та швидкі рішення з мінімальним пакетом документів. Подати заявку на оформлення можна на сайті https://privatbank.ua/business/john-deer.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024