На Закарпатті проведуть освітній курс «Школа експортера»

26 Жовтня 2023, 15:10
На Закарпатті проведуть освітній курс «Школа експортера» 332
На Закарпатті проведуть освітній курс «Школа експортера»

Школу організовують вперше. Такі навчання для працівників місцевих і релокованих підприємств, діяльність котрих орієнтована на зовнішній ринок збуту.

Захід анонсував заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

За його словами, впродовж 9-10 листопада учасники школи зможуть вдосконалити свої знання, опанувати нові практичні навички від висококваліфікованих спеціалістів всеукраїнського рівня.

«Завдяки вигідному географічному розташуванню, близькістю до країн Європи експорт є одним із важливих шляхів економічного зростання України й Закарпаття зокрема. Йдеться як і про наповнення бюджетів, так і про створення нових робочих місць», – наголосив Василь Іванчо.

Аби робота компаній була легшою і більш результативною, під час інтенсивного навчання в Ужгороді учасники Школи зможуть розібратися з усіма тонкощами здійснення зовнішньоекономічної діяльності.

Подати заявку на участь можна за посиланням: https://is.gd/PHp2n4.

Якщо виникають питання, то звертайтеся за номером 0312 615 305 або на електронну адресу [email protected].

«Школа експортера» втілюється за сприяння Програми розвитку ООН в межах реалізації проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку», який фінансується урядом Німеччини.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024