У Луцьку фермерам розповіли про європейські правила забою тварин

12 Квітня 2018, 11:14
У Луцьку фермерам розповіли про європейські правила забою тварин 2707
У Луцьку фермерам розповіли про європейські правила забою тварин

У Луцьку відбувся семінар на якому підприємцям розповіли про  дотримання вимог ветеринарно-санітарного законодавства при забої та виробництві продукції тваринного походження.

Захід відбувся 4 квітня на базі ДУ «Волинська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів».

Навчання відбулося за участі спеціалістів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, керівників районних, міських та міськрайонних управлінь Держпродспоживслужби області, уповноважених лікарів ветеринарної медицини державних установ ветеринарної медицини та представників суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність  з виробництва продукції тваринного походження. 

Волинським підприємцям розповіли про європейські правила забою тварин
Волинським підприємцям розповіли про європейські правила забою тварин

 

На навчанні розглядались питання:

  • ветеринарно-санітарних вимог при виробництві продукції тваринного походження, відбору зразків та  періодичності лабораторних досліджень, впровадження системи управління безпечності харчових продуктів НАССР; 
  • дотримання вимог програми державного ветеринарно-санітарного контролю сальмонельозу птиці на 2014-2018 роки;
  • вимог європейського законодавства щодо державного контролю та безпечності і окремих показників якості харчових продуктів;
  • порядку видачі ветеринарних документів та механізму видачі міжнародного (ветеринарного) сертифіката.

Учасники заходу охоче ставили запитання, ділились досвідом, висвітлювали бачення ефективної роботи у сфері здійснення державного контролю та нагляду. 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024