На Рівненщині ліквідували заборгованість із зарплати на 11 підприємствах

27 Жовтня 2023, 16:17
На Рівненщині ліквідували заборгованість із зарплати на 11 підприємствах 704
На Рівненщині ліквідували заборгованість із зарплати на 11 підприємствах

В Рівненській області продовжують роботу щодо виплати заборгованості на підприємствах. З початку року такі боржники погасили понад 11,4 мільйона гривень. У  тому числі повністю ліквідована заборгованість із виплати зарплати працівникам 11 підприємств Рівненщини в сумі 4,5 мільйона гривень.

Про це повідомив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, який разом із представниками Департаменту економічного розвитку і торгівлі, Держпраці та регіонального відділення Фонду Держмайна долучилися до загальноукраїнської селекторної наради з питань заборгованості, йдеться на сайті Рівненської ОВА.

«З початку року в області провели 42 засідання тимчасових комісій, де заслухали звіти понад пів сотні керівників підприємств-боржників. Усі вони попереджені про персональну відповідальність за порушення строків. У результаті цієї роботи людям виплатили понад 11,4 мільйона гривень», – розповів Ігор Тимошенко.

Разом з тим, ще є підприємства, які продовжують боргувати людям гроші. Про шляхи розв’язання проблем із накопичення заборгованостей обговорили під час наради. Йшлося про різні варіанти вирішення – від діалогу та співпраці до порушення кримінальних справ проти злісних боржників.

Адже, попри воєнний стан, керівникам необхідно виконувати свої зобов’язання перед своїми працівниками.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024