На Ратнівщині та Любомльщині від імені податкової орудують шахраї

31 Жовтня 2023, 13:36
На Ратнівщині та Любомльщині від імені податкової орудують шахраї 736
На Ратнівщині та Любомльщині від імені податкової орудують шахраї

Платникам податків на території Ратнівської та Любомльської громад не варто звертати увагу на прохання шахраїв, які телефоном вимагають винагороду за нібито сприяння у вирішенні питань у податковій.

На це звертають увагу у секторі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області.

Ці наразі невстановлені особи діють за стандартною для таких ділків схемою: телефонують до представників підприємництва та висловлюють прохання про фінансову допомогу. Оскільки схожі випадки неодноразово мали місце раніше, у Головному управлінні ДПС у Волинській області рекомендують громадянам ігнорувати прохання псевдоподатківців. Жодного стосунку до працівників органів ДПС ці шахраї не мають.

Про факти зловживань, можливі порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби варто інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу [email protected], або за номером телефону у Луцьку (0332)777171, ІР (033)7127.

Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024