На Закарпатті у фурі з макулатурою митники виявили товарну контрабанду

07 Листопада 2023, 16:29
На Закарпатті у фурі з макулатурою митники виявили товарну контрабанду 489
На Закарпатті у фурі з макулатурою митники виявили товарну контрабанду

На митному посту «Ужгород-автомобільний» у другій фурі з макулатурою підряд виявили товарну контрабанду. 

На кордоні зі Словаччиною закарпатські митники виявили протиправну схему переміщення товарів комерційного призначення, прихованих у тоннах паперу для переробки. Про це інформує Державна митна служба України.

Порушення зафіксували під час ретельної перевірки вантажівки, якою транспортували на митну територію України 22 тонни макулатури. Цього разу водій вантажівки віз із міста Кошіце (Словаччина) тонни паперу для переробки на адресу одного зі столичних підприємств.

У ході сканування вантажу митники виявили інший товар, не заявлений у товаросупровідних документах. Велику кількість нового одягу китайського виробництва ввозили з приховуванням з метою уникнення сплати митних платежів.

Наразі триває підрахунок товару, опис предметів правопорушення для подальшого складення протоколу про порушення митних правил за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України.

Нагадаємо, що у вівторок, 7 листопада, на Закарпатті митники вже виявляли у вантажівці з макулатурою велику партію прихованого комерційного товару на два мільйони гривень.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024