єОселя: Волинська та Рівненська області – лідерки за кількістю отриманих кредитів від Ощаду

10 Листопада 2023, 14:19
єОселя: Волинська та Рівненська області – лідерки за кількістю отриманих кредитів від Ощаду 342
єОселя: Волинська та Рівненська області – лідерки за кількістю отриманих кредитів від Ощаду

Ощадбанк видав дві тисячі позик за програмою єОселя на загальну суму майже три мільярди гривень з моменту старту державної програми. Двотисячну, ювілейну іпотеку під 3% оформили в Одесі. Власниками однокімнатної квартири стала молода родина медика Віктора. 

Про це інформує пресслужба банку.

Таким чином Ощадбанк залишається лідером програми, надавши найбільше пільгових кредитів на житло серед усіх банків-партнерів. Частка Ощаду за програмою пільгового кредитування становить близько 43% як за сумою, так і за кількістю виданих кредитів.

Більшість позик отримали правоохоронці та військовослужбовці. Лідерами за кількістю отриманих кредитів є Київська, Чернігівська, Волинська, Рівненська області та місто Київ.

Нагадуємо, що для військових, правоохоронців, вчителів, науковців та медиків діє пільгова ставка кредитування 3% річних. Для інших категорій громадян ставка становить 7%. Кредит надається на строк від 1 до 20 років для придбання помешкання в житловому будинку квартирного типу. Власний внесок – від 20% вартості предмета іпотеки.

Подати заявку на участь у програмі можна в мобільному застосунку «Дія».

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024