З легальних доходів волинян сплатили на чверть більше військового збору

10 Листопада 2023, 16:22
З легальних доходів волинян сплатили на чверть більше військового збору 366
З легальних доходів волинян сплатили на чверть більше військового збору

Упродовж січня-жовтня 2023 року волиняни фінансово підтримали армію, сплативши 587,8 мільйона гривень військового збору. Внесок волинян у захист країни за підсумками десяти місяців поточного року на 119,3 мільйона гривень, або на 25,4% перевищує аналогічні надходження торік.

Про це інформують волинські податківці.

Лише за умови виконання всіма платниками податків вимог законодавства у сфері оплати праці, насамперед в частині офіційного працевлаштування зі сплатою ПДФО та військового збору, держава та громади отримуватимуть кошти для стабільного фінансування оборонних заходів, – нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. Тобто, сумління працедавців та активна позиція найманих осіб, які мають право саме на легальне робоче місце, максимально сприяють наповненню бюджетів усіх рівнів.

Позитивна динаміка надходжень військового збору, яку в області фіксують з початку року, свідчить про якісне адміністрування податкових платежів та безумовне виконання вимог закону представниками реального сектору економіки. 

Нагадаємо, що порядок оформлення трудових відносин з найманими працівниками є однаковим для всіх роботодавців. Він включає три основні кроки:

  • укладення трудового договору;
  • оформлення наказу про прийняття на роботу;
  • повідомлення Державної податкової служби.

Зразкова податкова дисципліна та чесна сплата податків – це надзвичайно важливі передумови для перемоги над загарбником, – наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області та висловлюють щиру вдячність платникам податків, які дбають про фінансове забезпечення держави під час боротьби з ворогом.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024