На сайті Рівненської ОВА розмістили дані про проведені закупівлі у листопаді

20 Листопада 2023, 11:10
На сайті Рівненської ОВА розмістили дані про проведені закупівлі у листопаді 470
На сайті Рівненської ОВА розмістили дані про проведені закупівлі у листопаді

З інформацією про проведені тендери органами влади може ознайомитися будь-хто. На сьогодні на сайті Рівненської ОВА розмістили інформацію про понад 40 закупівель, починаючи з 1 листопада 2023 року.

Про це повідомили на сайті ОВА.

«Тендери стосуються придбання послуг з ремонту, закупівля медобладнання, йогуртів для дитсадків, палива, причепів для тракторів тощо. Усі дані надають громади і райони. При виявленні порушень, будемо робити перевірки. Разом з тим, свій моніторинг може робити самостійно і кожна людина», – розповіла заступниця голови ОВА Іванна Смачило.

Дані про публічні закупівлі обласних департаментів, райдержадміністрацій та громад оприлюднені на сайті Рівненської ОВА у рубриці «Прозорість та підзвітність».

Нагадаємо, для протидії зловживанням під час публічних закупівель начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль створив робочу групу «Прозорість і підзвітність». Вона складається з представників обласної адміністрації, правоохоронних органів. Також у кожному районі визначили фахівців, які відстежуватимуть витрати. Тренінги та навчання для цього проведуть представники YouControl.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024