На Волині вилучили фальсифіковані тютюнові вироби та алкогольні напої на два мільйони гривень

07 Грудня 2023, 10:00
На Волині вилучили фальсифіковані тютюнові вироби та алкогольні напої на два мільйони гривень 389
На Волині вилучили фальсифіковані тютюнові вироби та алкогольні напої на два мільйони гривень

Детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області викрили жителя Луцька, який впродовж трьох років незаконно купував, зберігав і перевозив для продажу горілчані та тютюнові вироби.

Про це інформує Бюро економічної безпеки України.

Під час слідства  детективи задокументували факти збуту фальсифікованого товару та повели обшук складських приміщень гаражного кооперативу, де зберігали фальсифікат, а також автомобілів, якими підприємець перевозив незаконно виготовлені підакцизні товари.

Загалом працівники БЕБ вилучили понад 18 тисяч пачок цигарок, 6 700 пляшок алкоголю і 470 літрів спирту. Загальна вартість вилучених товарів складає майже два мільйони гривень.

Наразі фігуранту повідомили про підозру за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Кримінальне провадження скерували до суду з угодою про визнання винуватості.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області. Процесуальне керівництво – прокурори Волинської обласної прокуратури.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024