Луцька броварня «Карабас Барабас» святкує 10 років

13 Грудня 2023, 11:37
Луцька броварня «Карабас Барабас» святкує 10 років 377
Луцька броварня «Карабас Барабас» святкує 10 років

Пивний клуб-броварня «Карабас Барабас» у Луцьку 13 грудня відзначає своє десятиріччя.

Про це вони повідомили на своїй фейсбук-сторінці.

Мережа закладів налічує два ресторани. Броварня «Карабас Барабас» – це не просто заклад, це сім’я. Вони вже 10 років працюють для задоволення лучан та гостей міста. У броварні варять п’ять сортів пива. Часом є інші новинки.

«Так-так, уявляєш, цілих 10 років ми разом. І за цей час було стільки усього, що закарбувалося в пам'яті. Тут ви знайомилися і створювали сім'ї, а тепер з малечею приходите часом на вихідні, чи навіть MindGame.

Тут ви танцювали під улюблену українську музику. І слухали наживо культових виконавців. А дехто на цій сцені чи не вперше виступав. Тут ви святкували дівич-вечір, парубоцьку вечірку, а часом навіть весілля. Тут звучала українська поезія, класична і не дуже цензурна.

А ще тут наш пивовар зварив незліченну кількість крафтового пива, експериментуючи з смаками та навіть додаючи екзотичні фрукти.

Скільки чудових спогадів та світлин у тебе є з «Карабасу Барабасу»? Зізнавайся.

Бо я сьогодні хочу подякувати кожному, хто хоч раз у нас був, і тим, хто постійний гість. А ще нашій карабасівській родині, яка працює зараз і всім, хто колись був її частиною. Бо ж «колишніх» у Карабасі не буває, правда?

А ще, тут у закритій броварні, під час карантину ми разом з іншими кухарями готували на кухні гарячі обіди для хлопців і дівчат на блокпостах.

А згодом, на початку великої війни, ми знову це робили, аби годувати волонтерів та тероборону.

Й проводили благодійні концерти та ігри, аби зібрати кошти тим, завдяки кому ми всі досі можемо жити в Україні та працювати тут. Бо власне, лише завдяки захисникам та захисницям сьогодні у нас є незалежна держава. За що я, і вся моя команда дякує і віддає шану.

Тому я відкладаю святкування дня народження до перемоги. А ти, якщо хочеш привітати – забігай на душевне, а замість подарунка зроби донат перевіреним волонтерам», – йдеться у святковому дописі на фейсбук-сторінці закладу.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024