У Луцьку відкрили перший дитячий супермаркет SPAR

26 Грудня 2023, 17:11
У Луцьку відкрили перший дитячий супермаркет SPAR. ФОТО ФОТО 755
У Луцьку відкрили перший дитячий супермаркет SPAR. ФОТО

Відтепер дітлахи зможуть не лише одягнути форму працівників міжнародної мережі супермаркетів SPAR, а й по-справжньому спробувати працювати на касі, мерчендайзером, чи кур’єром служби доставки.

Так, 23 грудня у Луцьку, в інтерактивному місті професій відкрили «мікромаркет». Про це Бізнес.Район повідомили в пресслужбі мережі.

У Луцьку, в розважальному центрі «Адреналін Сіті» (Карбишева, 1) побудували справжнє місто для малюків. Тут вони можуть навчатися під час гри та спробувати себе у багатьох професіях. Зокрема, тут є поліція, де можна одягнути справжні бронежилети, пожежна станція, де з рукавів треба буде гасити пожежу, та навіть можна поїздити на машині рятівників.

Окрім того, представили чимало бізнесів: клініку «Біхелсі», СТО Pribalt Service, модельну школу, лабораторію, автошколу та багато іншого. Серед них і невеличкий супермаркет.

«SPAR – це мультиформатна мережа, однак ось такий маркет ми відкривали вперше», – розповідає директорка з маркетингу Катерина Футрук.

За її словами тут усе максимально наближено до реальності. Постачальники надали макети своєї продукції, однак увесь «товар» внесли у базу, встановили програму для касира. Також тут є сканер та чекодрук.

Тобто діти по-справжньому пробивають товари та навіть видають чек.

«Ми розуміємо, що навчання через гру – це важливий процес. І бачимо, з яким захватом малеча дивиться на чеки, однак у «дорослому» супермаркеті ми не можемо допустити малюків за каси, а у цьому не тільки можемо, а й запрошуємо», – каже маркетологиня.

Між собою цей SPAR називають мікромаркетом. Адже усе тут – від форми, до розташування полиць на стелажах зменшене. До речі, цікаво дітям бути не лише касирами, чи покупцями, а й мерчендайзерами. Адже їм пояснюють про товарне сусідство та правила викладки товару на полицях. Також можна спробувати себе у ролі працівника інтернет-магазину та кур’єра: зібрати необхідне замовлення за списком та доставити його.

«Для нас це був цікавий та новий досвід, адже виявилося, що відкривати дитячий супермаркет не набагато простіше, аніж звичайний», – жартує Катерина Футрук.

Однак, за її словами, коли бачиш захват дітей, то розумієш, що це справді хороший формат для знайомства з роботою супермаркету.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024