На Волині сплатили майже 17 мільярдів гривень податків

02 Січня 2024, 14:30
На Волині сплатили майже 17 мільярдів гривень податків 580
На Волині сплатили майже 17 мільярдів гривень податків

За підсумками 2023 року платники податків Волині сплатили 16,8 мільярда гривень податкових платежів до бюджетів усіх рівнів.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДПС у Волинській області.

Це на 2,1 мільярда гривень більше, ніж у 2022 році. Позитивну динаміку податкових надходжень зафіксували до держбюджету та місцевих бюджетів в області.

«Результат нашої спільної з платниками податків роботи – гідний: майже 17 мільярдів гривень сплачених волинянами податків, які поповнили місцеві та державний бюджети. До фактичних надходжень минулого року отримали плюс 14,7 відсотка. Безумовно, що обставини воєнного часустворюють чимало труднощів для бізнес-середовища. Втім, позитив у податкових надходженнях переконує, що сумлінні платники податків - надійна опора держави та органів місцевого самоврядування у питанні забезпечення фінансової стабільності», – коментує в. о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що партнерство та конструктивний діалог із представниками реального сектору економіки дозволяють працювати задля фінансової безпеки держави.

«Завдяки відповідальній громадянській позиції та патріотизму кожного платника податків країна отримує кошти для фінансування заходів безпеки та оборони, соціальних виплат», – наголошує Сергій Лисеюк.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024