На Волині прикордонники знайшли фальсифікованих цигарок на майже пів мільйона гривень

05 Січня 2024, 17:30
На Волині прикордонники знайшли фальсифікованих цигарок на майже пів мільйона гривень 603
На Волині прикордонники знайшли фальсифікованих цигарок на майже пів мільйона гривень

Військовослужбовці оперативних підрозділів Волинського прикордонного загону у взаємодії зі співробітниками ТУ БЕБ у Волинській області виявили мікроавтобус з нелегальними цигарками.

У рамах протидії незаконному обігу підакцизних товарів в прикордонні, – повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України –Західний кордон.

Реалізовуючи наявну інформацію оперативників Держприкордонслужби про можливе отримання волинянином контрафактного товару, правоохоронці застали 64-чоловіка на одній із вулиць міста Володимир під час завантаження краму в автомобіль.

У багажному відділенні знаходилась чимала кількість тютюнових виробів. Як з'ясувалося, чоловік отримав через поштове відділення 9 ящиків сигарет «Mustang» та «Parliament» загальною вагою понад 130 кілограмів. Усі вони були без відповідних пакувань і марок акцизного податку України.

Тютюнові вироби орієнтовною вартістю близько пів мільйона гривень правоохоронці вилучили.

Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів». Наразі вирішується питання про накладення арешту на речові докази.

Заходи провели під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024