Клієнти ПриватБанку можуть безкоштовно отримати картку «Новою поштою» до кінця квітня 2024 року

10 Січня 2024, 10:34
Клієнти ПриватБанку можуть безкоштовно отримати картку «Новою поштою» до кінця квітня 2024 року 1216
Клієнти ПриватБанку можуть безкоштовно отримати картку «Новою поштою» до кінця квітня 2024 року

Клієнти ПриватБанку до кінця квітня 2024 року зможуть отримати безкоштовно банківську картку з доставкою «Новою поштою» по всій Україні та у шести країнах Європи. 

Про це повідомила пресслужба банку.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, безкоштовна доставка карток доступна всім клієнтам, які перевипустили чинну платіжну картку чи відкрили нову цифрову картку через Приват24.

Замовити нову картку ПриватБанку чи перевипустити чинну дуже просто – оформити заявку за декілька кліків у Приват24 та отримати картку у відділенні або поштоматі «Нової пошти» по Україні та через кур’єра Nova Post на будь-яку адресу у Польщі, Молдові, Литві, Німеччині, Чехії та Румунії.

Нагадаємо, від початку війни ПриватБанк подовжив строк дії всіх платіжних карток, що дозволяє вільно користуватися карткою для оплати товарів та послуг в торговій мережі та зняття готівки. За необхідності перевипуску картки для активного шопінгу в інтернет-магазинах, цифрову картку можна оформити миттєво у Приват24 та отримати платіжну картку через «Нову пошту» по всій Україні та за кордоном.

Читайте також: Підприємці можуть виплачувати зарплату своїм працівникам в мобільному «Приват24 для бізнесу»

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024