Поляки заблокували ще два пункти пропуску

12 Лютого 2024, 11:39
Поляки заблокували ще два пункти пропуску 432
Поляки заблокували ще два пункти пропуску

Польські фермери розпочали акції протесту ще на двох пунктах пропуску: «Устилуг – Зосін» й «Угринів – Долгобичув», та знову заблокували «Шегині».

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

У понеділок, о 10:10 розпочали акції протесту польських фермерів неподалік від пункту пропуску «Зосін». Протестувальники мають намір пропускати по три вантажівки на годину. Легкові автомобілі, автобуси, транспортні засоби з гуманітарною допомогою, а також транспортні засоби до 3,5 тонни в обох напрямках будуть оформляти у звичайному режимі.

Також заблокували рух біля пункту пропуску «Долгобичув». Учасники акції протесту мають намір пропускати по дві вантажівки на годину в обидва напрямки.

Окрім цього, поновили блокування на напрямку пунктів пропуску «Медика – Шегині». Планують пропускати по одній вантажівці в годину. На пропуск легкового автотранспорту та автобусів акцію протесту поширювати не будуть.

Нагадаємо, польські фермери 9 лютого заблокували пункт пропуску «Дорогуськ – Ягодин». Блокаду розпочали із використанням сільськогосподарської техніки. Акція протесту погоджена місцевою владою до 9 березня 2024 року.

6 листопада польські перевізники розпочали фізичне блокування трьох з чотирьох найбільших прикордонних переходів на польсько-українському кордоні. 

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024