Українці зможуть отримувати грошові перекази в польських злотих через ПриватБанк та ZEN.COM

15 Лютого 2024, 15:04
Українці зможуть отримувати грошові перекази в польських злотих через ПриватБанк та ZEN.COM 612
Українці зможуть отримувати грошові перекази в польських злотих через ПриватБанк та ZEN.COM

ПриватБанк та європейський фінансовий сервіс ZEN.COM відкрили можливість відправки до України переказів у польських злотих (PLN) через систему PrivatMoney.

Про це повідомила пресслужба банку.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, тепер щоб відправити гроші з Польщі рідним та друзям до України, більше не треба обмінювати злоті на іншу валюту. Отримати переказ у ПриватБанку можна як у гривні на власний рахунок чи картку, так і в польських злотих на валютний рахунок злотих (PLN) клієнта.

Щоб надіслати до України грошовий переказ у злотих через ZEN.COM та PrivatMoney, треба мати активний рахунок у додатку ZEN.COM, вибрати валюту переказу PLN, вказати ім’я та прізвище отримувача та номер картки/рахунку IBAN в гривні або номер рахунку IBAN у злотих в ПриватБанку та перевірити, щоб у розділі «Тип переказу» було зазначено PrivatMoney.

З початку запуску сервісу у липні 2023 року українці вже отримали через ПриватБанк 35 тисяч переказів ZEN.COM на суму шість мільйонів доларів.

Нагадаємо, у липні 2023 ZEN.COM став партнером системи міжнародних грошових переказів PrivatMoney та запустив сервіс швидких грошових переказів на картки та номери рахунків IBAN ПриватБанку.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024