На Волині збудують новий індустріальний парк

16 Лютого 2024, 12:20
На Волині збудують новий індустріальний парк 436
На Волині збудують новий індустріальний парк

Румуни, представники компанії Moveos SRL, мають намір побудувати на Волині індустріальний парк.

Про це йшлося під час зустрічі заступника голови облдержадміністрації Олександра Троханенка із румунськими партнерами, інформує Волинська ОВА.

Це вже не перша зустріч. Попередньо, у жовтні 2023 року, керівництво ОВА зустрічалося із румунськими бізнесменами. Тоді досягнули певних домовленостей щодо пошуку місця для будівництва нового індустріального парку.

На цій зустрічі учасники обговорили подальші плани реалізації промислового проєкту. Попередньо Волинська ОВА уже надавала пропозиції, де можливе будівництво індустріального парку.

«Коли ми повернулися в Румунію та розповіли нашим партнерам про наміри створення на Волині індустріального парку, вони відразу зацікавилися. Для нас це важливий момент, щоб повернутися і далі працювати над реалізацією проєкту» – зазначив Дітмар – Драгош Різея, керівник регіональної програми румунської компанії Moveos SRL.

«Волинська військова адміністрація готова до співпраці та всіляко допомагатиме реалізувати ваші плани. Ми зацікавленні у залученні інвестицій та створенні сприятливого інвестиційного клімату. Ми готові зустрітися з вашими колегами. Усе показати та розповісти», – наголосив Олександр Троханенко.

Дітмар – Драгош Різея також зазначив, що така позиція місцевої влади дуже важлива. Для інвесторів це свого роду «фактор спокою».

До слова, у власності «Moveos SRL» – є індустріальний парк та промислові заводи, що займаються виробництвом запчастин та електроніки для автомобілів. Компанія активно співпрацює з німецькими партнерами.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024