Громади Волині у січні отримали в розпорядження понад 600 мільйонів гривень податкових платежів

19 Лютого 2024, 13:18
Громади Волині у січні отримали в розпорядження понад 600 мільйонів гривень податкових платежів 488
Громади Волині у січні отримали в розпорядження понад 600 мільйонів гривень податкових платежів

У січні 2024 року до місцевих бюджетів Волині надійшло 611,5 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума сплачених волинянами податків до бюджетів громад – менша, ніж минулорічні надходження за аналогічний період. Зменшення податкових надходжень зумовлені законодавчими змінами щодо джерел доходів місцевих бюджетів. Про це інформують волинські податківці.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: спроможність органів місцевої влади фінансувати соціально-економічні програми та підтримувати у належному стані функціонування об’єктів інфраструктури безпосередньо залежить від податкової дисципліни кожного платника податків.  

Тож у податковій службі рекомендують громадянам і представникам бізнесу виконувати свої зобов’язання перед бюджетом своєчасно і подбати про погашення заборгованих податків.

Нагадаємо, що перевірити стан розрахунків із бюджетом можна через електронний кабінет. Дізнатися про податкові борги також можна через мобільний застосунок «Моя податкова».

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024