Платники податків Волині у січні 2024 року сплатили до держбюджету на 18% більше

23 Лютого 2024, 10:08
Платники податків Волині у січні 2024 року сплатили до держбюджету на 18% 298
Платники податків Волині у січні 2024 року сплатили до держбюджету на 18%

У січні 2024 року внесок платників податків Волині до загального фонду держбюджету перевищив 560 мільйонів гривень податкових  платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Це на 85,7 мільйона гривень більше проти січня минулого року. Про це інформують волинські податківці.

Ріст показників сплати податків до загального фонду держбюджету на 18,1% прогнозований і підтверджує відповідальну позицію бізнесу як надійного партнера держави в питанні забезпечення фінансової стабільності.

«Сумління представників реального сектору економіки, якісне адміністрування та системна робота ДПС у напрямку впровадження сучасних інформаційних рішень у процес податкового супроводу платників дозволяють очікувати стабільних показників надходжень до бюджету», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що сучасні інформаційні рішення та конструктивний діалог із представниками реального сектору економіки – основа для забезпечення бюджетних надходжень. 

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: фінансова основа протидії загарбникові – це своєчасно та у повному обсязі перераховані до бюджету податки. Сплачуючи податки, кожен робить вагому інвестицію у майбутню перемогу над ворогом. 

Довідково: про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності,  інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через електронний кабінет.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024