Визначили процедуру санації «Укрветсанзаводу»

07 Травня 2018, 14:35
1306

Щодо державного підприємства «Укрветсанзавод» визначено процедуру санації. Відповідну ухвалу у квітні 2018 року виніс Господарський суд міста Києва.

Про це повідомляє Головне управління держпродспоживчої служби України в Волинській області.

ПАТ НАК «Нафтогаз України» ще у квітні 2016 року звернувся до Господарського суду із заявою про те, що ДП «Укрветсанзавод» не може погасити наявну заборгованість. Суд порушив провадження у справі про банкрутсво. Також запровадили мораторій а задоволення вимог кредиторів та введено процедуру розпорядження майном ДП «Укрветсанзавод».

Після створення Держпродспоживслужби було прийнято ряд рішень, що були спрямовані на оздоровлення та стабілізацію ситуації на підприємстві. 

Господарський суд м. Києва своєю ухвалою припинив процедуру розпорядження майном ДП «Укрветсанзавод». Відтак, за рішенням суду впродовж трьох місяців – до середини липня повинен бути розроблений план санації. Керівником призначили Сергія Заглоцького,  розпорядником майна – арбітражного керуючого Олега Усачова.

Процедура санації дозволить оздоровити фінансово-господарський стан ДП «Укрветсанзавод», відновити платоспроможність підприємства з подальшим залученням інвестицій.

Потенційні інвестори, які зацікавлені в подальшому фінансовому оздоровленні ДП «Укрветсанзавод», запрошуються до участі у написанні плану санації. Для цього необхідно звернутися до керуючого санацією «Укрветсанзаводу».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024