ПриватБанк збільшує обсяги кредитування аграріїв на посівну 2024

28 Лютого 2024, 12:06
ПриватБанк збільшує обсяги кредитування аграріїв на посівну 2024 199
ПриватБанк збільшує обсяги кредитування аграріїв на посівну 2024

З початку року ПриватБанк збільшив обсяги кредитування агропідприємств та фермерів на посівну 2024 року, щоб забезпечити під час війни стабільну роботу критично важливого для України агросектору та продовольчу безпеку країни.

Про це повідомили в пресслужбі банку.

Як повідомив член правління ПриватБанк з питань МСБ Євген Заіграєв, з лютого банк почав активне фінансування посівної, акцентуючи особливу увагу на підтримку фермерів та агропідприємств малого бізнесу.

«Ми кредитуємо, фермери працюють. Лише минулого року ПриватБанк надав українським аграріям кредитів на суму понад 12 мільярдів гривень, а це більше ніж чотири тисячі господарств та фермерів. Для нас, як державного банку, вкрай важлива підтримка підприємств, які знаходяться у деокупованих регіонах, ми підтримуємо агробізнес разом з державною програмою «5-7-9%», Європейським банком реконструкції та розвитку, USAID та страховою компанією «Універсальна», щоб клієнти могли отримати додаткові переваги за рахунок фінансових інструментів, кредитних гарантій та грантових програм, страхування аграрних ризиків та майбутнього врожаю від наших партнерів», – пояснив Євген Заіграєв.

Українські господарства та фермери можуть отримати кредит ПриватБанку на проведення весняних польових робіт онлайн. Заявку на пільгове кредитування можна подати онлайн на сторінці pb.ua/agro. За умовами програми, фінансування посівної 2024 в рамках програми «5-7-9» доступне під 13%, в рамках програм співробітництва з ЄБРР від 3% річних.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024