Українські бізнеси, які підключать зарплатний проєкт у ПриватБанку, протягом року обслуговуватимуть його без комісії

07 Березня 2024, 16:12
Українські бізнеси, які підключать зарплатний проєкт у ПриватБанку, протягом року обслуговуватимуть його без комісії 420
Українські бізнеси, які підключать зарплатний проєкт у ПриватБанку, протягом року обслуговуватимуть його без комісії

ПриватБанк подовжив термін дії пільгового тарифу для бізнес-клієнтів, які до початку червня 2024 року відкриють у банку новий зарплатний проєкт.

Про це інформують у пресслужбі банку.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, в межах пропозиції підприємці та компанії, які виплачуватимуть зарплату на картки ПриватБанку, протягом року отримують нульовий тариф на розрахунково-касове обслуговування за зарплатним проєктом.

«На сьогодні більшість українського бізнесу виплачують зарплату через ПриватБанк, адже сучасні технології банку дозволять значно спростити та автоматизувати виплату зарплат, що працює на ефективність бізнесу. Крім того, лише бізнес-клієнти ПриватБанку мають унікальну можливість створювати, редагувати та копіювати зарплатні відомості прямо у смартфоні», – відзначив Євген Заіграєв.

Виплачуючи зарплату через ПриватБанк клієнти отримують можливість робити зарахування цілодобово та за лічені хвилини навіть через смартфон. Оновлений функціонал мобільного банку для бізнес-клієнтів «Приват24 для бізнесу» дозволяє не лише переглядати та підписувати вже створені зарплатні відомості, як раніше, а і створювати нові відомості та робити платежі до них.

Безкоштовне розрахунково-касове обслуговування протягом року за зарплатним проєктом отримують всі бізнес-клієнти, які підключать зарплатний  проєкт у ПриватБанку до 1 червня  2024 року. 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024