«Укрзалізниця» запускає онлайн-продаж квитків до двох країн

11 Березня 2024, 17:10
«Укрзалізниця» запускає онлайн-продаж квитків до двох країн 335
«Укрзалізниця» запускає онлайн-продаж квитків до двох країн

«Укрзалізниця» переводить ще одне важливе міжнародне сполучення у прозорий онлайн. 18 березня розпочинається продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі.

На першому етапі онлайн-квитки будуть доступні у сполученні «Україна – Австрія» та зворотно. Про це інформує пресслужба компанії.

Придбати квитки можна буде через застосунок «Укрзалізниці», а для прямого поїзда «Київ – Відень» знадобиться верифікація акаунту через Дію.Підпис.

«Після реалізації цього проєкту ще більше наших міжнародних рейсів стануть доступними онлайн і пасажирам більше не доведеться їхати до кас, щоб купити квиток та спланувати свою подорож. Також, як продемонстрував досвід на маршруті «Київ – Варшава», це досить потужний запобіжник від перекупів», – зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

На другому етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні «Україна – Угорщина» на поїзди, що прямують в Австрію транзитом через Угорщину, тобто «Київ – Будапешт – Відень» та «Чоп – Будапешт – Відень». Прямі сполучення «Україна – Угорщина» (Мукачево – Дебрецен, Мукачево – Будапешт, Чоп – Захонь) з'являться в застосунку трохи пізніше.

Для приготувань до продажу квитків онлайн «Укрзалізниця» 12 березня тимчасово призупиняє продаж квитків через каси на прямий поїзд «Київ – Відень – Київ» на дати відправлень, починаючи з 18 березня.

Обмеження триватиме безпосередньо до відкриття онлайн-продажів. Тобто 18 березня продаж квитків відновиться на повну глибину продажів (20 діб) вже в онлайні. Тимчасове обмеження не торкнеться поїзда «Чоп – Відень – Чоп». Станом на зараз, квитки на поїзд «Чоп – Відень» та зворотно доступні фактично на всі дати.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024