ПриватБанк запустив fast line для ІТ-підприємців: відкрити рахунок можна за п’ять хвилин

12 Березня 2024, 14:35
ПриватБанк запустив fast line для ІТ-підприємців: відкрити рахунок можна за п’ять хвилин 282
ПриватБанк запустив fast line для ІТ-підприємців: відкрити рахунок можна за п’ять хвилин

ПриватБанк запустив миттєве відкриття банківського рахунку для українських підприємців, які працюють та надають послуги в сфері ІТ. Тепер для відкриття нового рахунку на сайті банку треба пройти шість простих кроків, що займатиме не більше п’яти хвилин.

Про це інформує пресслужба банку.

Спеціальна програма обслуговування ІТ ФОП ПриватБанку, окрім безкоштовного відкриття та обслуговування рахунку, включає спеціальний пільговий тариф «ІТ-експерт», безкоштовний валютообмін і цілодобовий продаж валюти, просте керування фінансами через мобільний додаток та весь необхідний в роботі ІТ-фахівців функціонал.

Лише для клієнтів ПриватБанку тарифи на перерахування коштів на особисту картку становить не більше 50 гривень та діє подовжена валютна торговельна сесія із зарахуванням іноземної валюти день в день без комісії.

Також для підприємців ІТ-галузі діє спрощений валютний контроль: платежі до 400 тисяч гривень (в еквіваленті) зараховуються автоматично. Фрілансери, що працюють на підставі оферти з Upwork, Google, Payoneer та іншими платформами, можуть користуватися автоматизованою платформою передачі в банк документації ЗЕД.

Керувати фінансами ІТ-підприємці можуть як через сайт і додаток «Приват24 для бізнесу», так і через меню «Бізнес» звичайного Приват24. Важливо, що інтеграція Приват24 із сервісом Payoneer надає можливість швидкого створення акаунту та зарахування коштів на рахунок ФОП. Cлужба підтримки ІТ підприємців та фрілансерів – [email protected].

На сьогодні кожний девʼятий з понад 1,3 мільйона ФОП та корпоративних клієнтів ПриватБанку працює в сфері ІТ.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024