На Волині до держбюджету сплатили майже на чверть податків більше

13 Березня 2024, 12:09
На Волині до держбюджету сплатили майже на чверть податків більше 257
На Волині до держбюджету сплатили майже на чверть податків більше

До загального фонду держбюджету в січні – лютому 2024 року платники податків Волині спрямували майже 1,2 мільярда податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума перерахованих до державної скарбниці податків в області на 23,3% перевищує аналогічні надходження минулого року. Про це інформують волинські податківці.

Ріст показників сплати податків до загального фонду держбюджету на 225,1 мільйона гривень дає підстави прогнозувати стабільність податкових надходжень упродовж усього фінансового року.

В.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк запевняє, що успішний з погляду податкових надходжень початок фінансового року пов'язаний як з процесами адаптації бізнесу до нових економічних умов, так і належним сервісом в органах ДПС.

«На Волині підприємства реального сектору економіки успішно долають негативні економічні тенденції воєнного часу. Водночас представники легального бізнесу можуть розраховувати на якісний податковий супровід з боку фахівців ДПС. Окрім того, податківці достатньо ефективно протидіють бюджетним ризикам, тим самим створюючи більш сприятливі умови для діяльності сумлінного бізнесу», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024