єРобота: підприємець на Закарпатті відкрив крамницю з крафтовими товарами

26 Березня 2024, 11:00
Підприємець на Закарпатті відкрив крамницю з крафтовими товарами 311
Підприємець на Закарпатті відкрив крамницю з крафтовими товарами

Підприємець з Ужгорода, що на Закарпатті, Костянтин – людина, яка дбає не тільки про власну зайнятість, а й про підтримку та популяризацію крафтових виробників з різних куточків Закарпаття.

Заснований ним «Закарпатський кошик Craft's» – об’єднав у єдине ціле унікальні товари, виготовлені власноруч жителями краю. Про це інформує Закарпатський обласний центр зайнятості.

На початку продукцію реалізовували тільки завдяки соцмережам та рекомендаціям знайомих, згодом з’явились плани на відкриття спеціалізованої крамниці.

Розвиток започаткованої справи потребував чималих фінансових вкладень, тож чоловік вивчав різні можливості для інвестування. Дізнавшись про урядову програму з підтримки бізнесу, зокрема проєкт «єРобота: Власна справа», Костянтин звернувся до обласного центру зайнятості, де з’ясував всі деталі та умови отримання коштів, після чого подав заявку на отримання мікрогранту, склав й успішно захистив бізнес-план та отримав позитивне рішення щодо фінансування.

На кошти мікрогранту придбав меблі та обладнання для магазину, розробив рекламну продукцію та працевлаштував ще двох працівників.

«Завдяки мікрогранту вдалося розвинути започатковану справу. У відкритій нами крамниці можна не лише продегустувати та придбати крафтові товари, а й ознайомитися з рекреаційними та туристичними місцями Закарпаття, які надихнуть та відновлять сили втомлених війною українців», – каже Костянтин.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024