На ремонт Інклюзивно-ресурсного центру у Ківерцях виділили 200 тисяч

15 Червня 2018, 12:00
Фото ілюстративне 877
Фото ілюстративне

Виділили коши на ремонт приміщення, в якому планують обладнати Інклюзивно-ресурсний центр.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів та інвестицій районної ради у середу, 13 червня.

У роботі комісії приймав участь голова районної ради Василь Хмілевський, заступниця голови районної ради Тамара Чигрин.

На розгляд  комісії  внесено питання про проект рішення «Про внесення змін до рішення  районної ради від 22.12.2017 №23/8 «Про районний бюджет на 2018 рік» ( зі змінами). Так,  цим проектом рішення  вносяться  зміни до кошторисів окремих головних розпорядників коштів районного бюджету.

Зокрема, комісія вирішила збільшити бюджетне призначення на суму 200 000 гривень  управлінню фінансів райдержадміністрації. Ці кошти в майбутньому планують використати на проведення поточного ремонту новоствореного приміщення Інклюзивно-ресурсного центру.

Це приміщення є комунальною власністю територіальної громади міста Ківерці та знаходиться за адресою: місто Ківерці, вулиця Шкільна, 15а. Наразі у приміщенні знаходиться Ківерцівський районний  еколого-натуралістичний центр. Його планують перенести на другий поверх, а на першому – обладнати місце для інклюзивного центру.


Інклюзивно-ресурсний центр є установою, що утворюється з метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі у професійно-технічних навчальних закладах, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини (далі - комплексна оцінка), надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження (крім вихованців дошкільних навчальних закладів (ясел-садків) компенсуючого типу, учнів спеціальних загальноосвітніх шкіл (шкіл-інтернатів).


Читайте також:

У Ківерцях з'явиться центр для дітей з особливими потребами

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024