Горохівщина: на сільських вулицях оновили асфальтне покриття

16 Вересня 2018, 16:54
Бригада ПП Карапета Асатуряна на вулиці Шевченка в Ощеві 1186
Бригада ПП Карапета Асатуряна на вулиці Шевченка в Ощеві

У селах Ощів та Терешківці Горохівського району, на вулицях, де були ями, з’явився новий асфальт.

На вулиці Шевченка в Ощеві, яку по-сільськи звуть «Примусовою», востаннє асфальтне покриття клали ще у 70-х роках минулого століття. З цього часу кілька разів проводили ямкові ремонти, проте сильні морози та важка сільськогосподарська техніка брали своє: кількість вибоїн збільшувалася.

Голова Терешківцівської сільської ради Тамара Войтович розповідає, що на ремонт доріг у селах цьогоріч виділили 130 тисяч гривень, ще 70 тисяч попередньо заклали на цю справу у бюджеті громади. Для виконання робіт найняли бригаду приватного підприємця Карапета Асатуряна. Значну частину робіт уже встигли виконати.

До слова, цьогоріч стараннями сільської ради на кладовищі в Ощеві встановлюють нову огорожу, на придбання якої виділили 100 тисяч гривень, до місцевої школи планують закупити чотири нові дошки та звукову апаратуру, на які загалом витратять 23 тисячі 480 гривень. Тамара Войтович також стверджує, що Терешківцівська сільрада – одна з небагатьох у районі, які компенсовують із власного бюджету вартість харчування учнів молодших класів, а це немало-небагато 1445 гривень в рік на одну дитину. Словом, жителям громади є чим пишатися.






 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024