У Люблинецькій ОТГ інвестори готові споруди грандіозний індустріальний парк

24 Вересня 2018, 17:31
Індустріальний парк «Ковель» 1609
Індустріальний парк «Ковель»

На території Люблинецької ОТГ інвестори готові споруди грандіозний індустріальний парк «Ковель».

Його презентація відбулася у рамках Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму «Волинь-Інвест 2018», що днями відбувся і Луцьку,  — йдеться на сторінці Волинського регіонального відділення Асоціації міст України у Фейсбук.

Читайте також: Бізнес-еліта Волині зібралася на інвестиційний форум у Луцьку

Деталі розповіла Люблинецька селищна голова Наталія Сіховська.  

Для створення індустріального парку знайшли земельні ділянки на території Люблинецької ОТГ, за кілометр від Ковеля. Ділянка №1 має площу 29 гектарів, №2 – 16 гектарів (її пропонують відвести під автостоянку для обслуговування парку), ділянки №3 та 4 планують використовувати для розширення інвестиційних проектів. До ділянок безпосередньо прилягає автотраса М07, поблизу ділянки проходить залізнична колія Ковель-Львів, через ділянку проходить лінія електропередач потужністю у 35 та 10 кіловат, а також газопровід високого тиску, за три кілометри від ділянки є вузька залізнична колія.

Напрямком, у якому може використовуватися ділянка, може стати як деревообробка, так і машинобудування, розміщення холодильників, транспортно-логістичного терміналу для перевантаження товарів із вагонів на автомобілі і навпаки, або з колії на колію.

 

Читайте більше новин про Міжнародний форум Волинь-Інвест 2018

;

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024