Понад 300 вакансій пропонують волинські підприємства безробітним

13 Жовтня 2018, 17:11
Понад 300 вакансій пропонують волинські підприємства безробітним 1330
Понад 300 вакансій пропонують волинські підприємства безробітним

Нещодавно обласна державна адміністрація виступила з ініціативою щомісяця публікувати актуальний перелік вакантних посад у мережі Інтернет.

Так, упродовж останніх кілька місяців фахівці департаменту економіки та євроінтеграції облдержадміністрації провели переговори з керівниками найбільших підприємств Волині та з’ясували, що в області сьогодні гостро стоїть питання нестачі кадрів. Про це інформує Волинська ОДА.

І хоча рівень заробітної плати на вакантних посадах складає від 7000 до 15000 грн, підприємства змушені сьогодні шукати працівників в інших областях, суттєво витрачаючись на транспортування робітників на роботу. Це ж означає, що доходи цих осіб йдуть на розвиток економіки інших областей.

Аби змінити цю ситуацію і сприяти волинянам в пошуку роботи, а підприємствам в підборі кадрів, департамент економіки та євроінтеграції  облдержадміністрації інформуватиме через голів РДА, сільських, селищних голів та старост жителів Волині про наявні вакансії та умови працевлаштування на найбільших підприємствах області.

На сьогодні вже 8 підприємств (серед яких «СКФ Україна», «Кронберг енд Шуберт», ДП «Мотор», «Модерн-Експо», «Континіум»)  надали більше 300 вакансій. Сподіваємося, що ця ініціатива буде успішною, роботодавці отримають працівників, а волиняни – гідну заробітну плату. 

Щоби ознайомитися з переліком вакансій, необхідно завантажити файл за посиланням.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024