«Я зі школи знав, що таке зуби, і що з ними робити», – засновник стоматології-косметології PrestigeDent

09 Лютого 2020, 15:00
Стоматологія-косметологія PrestigeDent 8859
Стоматологія-косметологія PrestigeDent

Стоматолог-хірург Микола Янцевич працює в галузі понад 30 років. Вже другий рік у Луцьку працює його власна стоматологія-косметологія PrestigeDent, яка спецілізується на імплантації, протезуванні та реставрації зубів.

З нагоди Дня стомалога який відзначають в Україні 9 лютого, журналістка Бізнес.Району відвідала медичний заклад Миколи Янцевича, який довго йшов до заснування власної стоматології такого рівня, у якій створив 15 робочих місць.  Чоловік переконаний, що потрібно достатньо вкладати ресурсів, аби досягнути певного результату. Зараз у  PrestigeDenії 80% пацієнтів з-за кордону.

Микола Янцевич мріяв відкрити свою стоматологію, ще коли розпочинав свою кар'єру у Харкові (закінчив тамтешнй медінститут). Але відразу це було важко. Спочатку орендував приміщення, і лише нещодавно вдалося дозбирати гроші й відкрити свою клініку, добре устаткувати її сучасним європейським обладнанням. 

Зараз Микола Янцевич  оперує, консультує, видаляє пухлини, робить кісткову пластику, яку відносять до надскладних оперативних втручань. 

«Я зі школи знав, що таке зуби, і що з ними робити, бо мама працювала зубним техніком», – сміється Микола Янцевич, а зараз працює разом у власній стоматології зі своїм сином Стасом.

Микола Янцевич
Микола Янцевич

«Я постійно працюю над тим, щоб покращити уже наявні послуги та додати нові. Мені дуже важливо, щоб кожна людина, що звернулася до нас була проінформована про стан свого здоров’я та причини, що призвели до його погіршення. Тому що важливе не лише вирішення стоматологічної проблеми, а й розуміння, чому вона виникла та як її позбутисяв майбутньому», – наголошує стоматолог-хірург.

Власник PrestigeDent вкладає багато грошей в оновлення обладнання, інструментів. Для цього колектив регулярно відвідує закордонні виставки. Медичний персонал тут тільки із досвідом. Микола Янцевич не бере недосвідчених працівників, які тільки випустилися з університетів, а тих, хто уже працює постійно відправляє на курси. 

В стоматології є спеціально відведений хірургічний блок (операційна), також стерилізаційний блок і зуботехнічна лабораторія. Клініка обладнана сучасною апаратурою.

«У нас є американська система, яка безболісно відбілює зуби. Аналогів у нас нема ніде. Результат суперовий, пацієнти задоволені. Обладнання, яке ми закупили, нам ще не окупилося, адже для цього потрібно працювати років 15. Але не потріно шкодувати на це грошей, требе інвестувати стільки, скільки потрібно», – переконаний Микола Янцевич.

 

Читайте також: «Люди злякані з дитинства, тому й не лікують зуби вчасно через страх минулого», – лікар-стоматолог Андрій БЕЙЛАХ

 

Анна МАНЮХІНА

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024