Володимир-Волинська птахофабрика влаштувала свято для дітей працівників

09 Січня 2020, 14:14
Новорічне свято для дітей 3025
Новорічне свято для дітей

Діти водили веселі хороводи, співали новорічних пісень, брали участь конкурсах та розвагах, а по завершенню отримали солодкі подарунки від організаторів заходу.

Новорічний ранок для дітей працівників ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» відбувся 5 січня та зібрав майже 600 дітей та їх батьків.

Святкування відбулося у районному будинку культури. А зважаючи на значну кількість діток та їх батьків, організатори провели дві святкові програми. Розважальну програму «Криска Лариска та чарівна колиска» підготували малятам артисти районного будинку культури.

Читайте також: «У нас спершу ХТО, а потім ЩО», – гендиректор «Володимир-Волинської птахофабрики» Аліна Сич

«Це свято організували для того, щоб батьки з дітьми провели цікаво день. Так складається, що новорічні свята, це більше застілля для дорослих, тому ми хотіли залучити наших працівників сім’ями до цікавого дійства і зробити свято для дітей», – розповіла Ірина Пикалюк, один із організаторів святкування.

 Нагадаємо, що ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» також співпрацює із місцевим садком №8 «Вишиванка», де сприяє проведенню навчань як для вихователів, так і для батьків. Тут же запланували цією весною побудувати сучасний дитячий майданчик.

Читайте також: Не всі кури одної натури: як і чому волинські птахівники відмовилися від антибіотиків. ФОТО







1







1

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024