ТОП-5 досягнень волинських компаній у 2020 році

09 Січня 2021, 17:11
1213

У 2020 році Бізнес.Район писав про досягнення підприємств Волині. Вони вигравали патенти, досягали нових цифр та били рекорди. І це в дуже непростих умовах пандемії та локдауну. 

Тож ми підібрали для вас історії про досягнення волинських підприємств. 

«Богдан Моторс» отримав патент на знезараження салонів транспортних засобів

В умовах пандемії COVID-19 було доцільним задуматись над тим, як запобігти швидкому розповсюдженню вірусу в межах транспортного засобу, тож винахідникам ДП «Автоскладальний завод № 1» вдалось знайти спосіб для очищення та знезараження поверхонь і повітря в салоні.

Патент на розробку очисних комплексів видали відповідно до Закону України. Їх планують встановлювати в усіх автобусах і тролейбусах, які надалі виготовлятимуться в цехах луцького автозаводу «Богдан Моторс». Крім того, представники «Автоскладального заводу №1» наголошують, що такі системи знезараження можна використовувати і в тих транспортних засобах, які вже перебувають в експлуатації.

Мережі «Наш Край» та SPAR запустили нову спільну програму лояльності

Мережі «Наш Край» та SPAR запустили нову спільну програму лояльності DRUZI («Друзі»), яка має низку переваг та стає ще простішою у використанні.

Відтепер зареєструватися можна через додаток DRUZI, який доступний на Google Play Market, через чат-бот у Viber або зайшовши на сайт програми.

Увесь функціонал та переваги нової програми доступні як у чат-боті, так і у додатку, тож пластикова картка відтепер не потрібна. 

Автоматизована поштова станція запрацювала навпроти головного офісу Modern Expo

Перед головним офісом Modern Expo у Луцьку запрацював поштовий термінал для автоматизованої доставки (видачі) харчових продуктів та інших товарів. Стимулом до запуску проєкту стала нагальна потреба в обмеженні людських контактів, потреба у зручному і безпечному поході в магазин.

Вихід знайшли у розробці власного виробництва та співпраці з мережею супермаркетів Наш Край.

Кожен працівник Modern Expo може скористатися послугами цього поштового «кур’єра» у зручний час і самостійно забрати замовлення з поштомату без зайвих ризиків. 

Мережі «Наш Край» та SPAR – у ТОП-10 продуктових ритейлерів України за кількістю відкритих магазинів

У 2019 році продуктові ритейлери в Україні відкрили майже 700 нових магазинів, що стало рекордним показником для ринку. Серед лідерів і волинська компанія VolWest Group.

За даними аналітиків, станом на кінець 2019 року магазини мереж Наш Край, SPAR налічували 561 і 277 магазинів відповідно.

У Луцьку SPAR запустила свій перший інтернет-магазин в Україні

Міжнародна мережа SPAR запустила свій перший інтернет-магазин в Україні. З того часу лучани можуть безпечно та оперативно замовляти продукти харчування та інші товари у зручний час за допомогою послуги SPAR Доставка без походу у магазин.

Доставка відбувається у день замовлення протягом чотирьох годин. Її вартість становить 49 гривень у межах міста, жодних мінімальних обмежень щодо замовлення немає. Ціни на товари у інтернет-магазині не відрізняються від цін на полицях торговельного закладу.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024