В Луцьку презентували інвестиційні каталоги чотирьох громад області

03 Квітня 2023, 16:40
В Луцьку відбулася презентація інвестиційних каталогів чотирьох громад області 1241
В Луцьку відбулася презентація інвестиційних каталогів чотирьох громад області

В офісі Дія.Бізнес, який нещодавно відкрився у Луцьку, відбулася презентація інвестиційних каталогів територіальних громад Волинської області. 

Представники Горохівської, Вишнівської, Камінь-Каширської та Володимирської громад розповіли про інвестиційну привабливість своїх територій та представили інвестиційні об'єкти та проморолики для інвесторів. Про це йдеться на сайті Горохівської міськради.

Інвестиційні каталоги муніципалітетів є важливим інструментом для приваблення інвестицій в регіони. Вони містять інформацію про економічний та соціальний потенціал територій, перелік інвестиційних проектів, умови їх реалізації та переваги для інвесторів. Інвестиційні каталоги допомагають підвищити інтерес до регіонів та залучати інвестиції для розвитку господарства, соціальної інфраструктури та покращення якості життя населення.

Презентація інвестиційних каталогів муніципалітетів Волинської області відбулася за участі представників місцевих органів влади, викладачів та студентів вищих навчальних закладів. Учасники заходу мали можливість ознайомитися з пропозиціями кожної громади, висловити свої пропозиції та поставити запитання.

Під час заходу підсумували проект «Офіс впровадження цифрових рішень», який реалізувався на Волині в партнерстві з Волинською ОДА, за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми EGAP за підтримки Швейцарії.

Читайте також: На захисті українських підприємців: у Луцьку відкрили Центр підтримки Дія.Бізнес

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024