Бізнес-кредити від «Ощадбанку»: на Рівненщині підтримують місцевий бізнес

12 Жовтня 2023, 18:00
Бізнес-кредити від «Ощадбанку»: на Рівненщині підтримують місцевий бізнес 509
Бізнес-кредити від «Ощадбанку»: на Рівненщині підтримують місцевий бізнес

Рівненщина розширює співпрацю з «Ощадбанком» задля підтримки місцевого бізнесу.

Про це йшлося під час онлайн-зустрічі керівництва Рівненської ОДА з представниками АТ «Ощадбанк». Участь у діалозі взяли начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль і його профільний заступник Ігор Тимошенко.

«Наша співпраця з Ощадбанком – це чудовий приклад правильної координації влади та бізнесу, особливо в такі складні часи. Програми, які ініціює установа, показують реальний результат. Ми це бачимо, як в Рівненській області, так і на прикладах в інших регіонах», – зазначив Віталій Коваль.

Під час зустрічі представники банку презентували програми підтримки для малого та середнього бізнесу, зокрема грантову підтримку, а також залучення міжнародних інвестиційних проєктів. Особливу увагу приділили розширенню доступу підприємців до кредитування шляхом відшкодування відсотків за бізнес-кредитами.

Така співпраця розширить перелік кредитних пропозицій для місцевого бізнесу, значно підвищить конкурентоспроможність та сприятиме ефективній підприємницькій діяльності.

Насамкінець очільник області додав, що в підприємців Рівненщини є готові ідеї, які можна реалізувати завдяки співпраці з банком.

Читайте також: Протягом року Закарпаття успішно співпрацює з «Ощадбанком» за різними напрямками

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024