На Волині від імені податкової орудують шахраї

10 Листопада 2023, 16:47
На Волині від імені податкової орудують шахраї 926
На Волині від імені податкової орудують шахраї

Головне управління ДПС у Волинській області звертається до платників податків із проханням не реагувати на пропозиції шахраїв, які останніми днями активізувалися та у різних населених пунктах телефонують до підприємців, керівників фірм та громадян, або ж надсилають SMS-повідомлення, представляючись працівниками ГУ ДПС у Волинській області, з проханням про фінансову винагороду.

Мета комунікації цих псевдоподатківців із бізнесом – шахраювання задля збагачення, – наголошують у секторі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області.

«Щоб не потрапити у тенета зловмисників, варто бути обачними та врахувати, що жодного стосунку до працівників органів ДПС ці особи не мають. Оскільки схожі випадки неодноразово мали місце раніше, у Головному управлінні ДПС у Волинській області наполегливо рекомендують громадянам ігнорувати прохання псевдоподатківців», – йдеться в повідомленні.

Про факти зловживань, можливі порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби варто інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу [email protected], або за номером телефону у Луцьку (0332)777171, ІР (033)7127.

Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.

Читайте також: На Ратнівщині та Любомльщині від імені податкової орудують шахраї

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024