Сукню від волинської «Едельвіки» у Парижі визнали трендом сезону

05 Лютого 2024, 18:12
Сукню від волинської «Едельвіки» у Парижі визнали трендом сезону 3548
Сукню від волинської «Едельвіки» у Парижі визнали трендом сезону

Компанія «Едельвіка» бере участь у найбільшій європейській виставці виробників одягу та аксесуарів Apparel Sourcing Paris. Вишита сукня з колекції White Collection потрапила в десятку трендів сезону. Коштує білосніжна сукня-максі на лляному полотні 4999 гривень.

Захід відбувається з 5 по 7 лютого 2024 року у Парижі (Франція). Про це Бізнес.Район розповіла директорка з економічного розвитку ПрАТ «Едельвіка» Оксана Антонюк.

Сукня орнаментована білим квітковим візерунком, рукав-реглан повільно спадає до низу пишним силуетом та зупиняється на середині руки вузеньким манжетом. Сукня з V-подібним вирізом та планкою-застібкою на кнопках, що оздоблена вишивкою.

«Дуже приємно, що тут високо оцінюють нашу роботу. Ми ще в шоці, але в приємному. Я досі не вірю. Нас підтримують та цінують, і високо оцінюють роботу», – поділилася емоціями Оксана Антонюк

Під час виставки можна ознайомитися з асортиментом лляного та етнічного одягу, що втілює суть стилю та комфорту. ПрАТ «Едельвіка» представляє цю продукцію, а також власні тканини.

Виставка об’єднує широке коло учасників: виробників, дизайнерів, байєрів, постачальників тканин та інших представників текстильної промисловості.

У межах цього заходу компанія представляє свою продукцію в національному українському павільйоні поряд із такими відомими брендами, як ТК-Домашній Текстиль, ТК, Елегант, Парада Парада, Торнадо – 1991, Komilfo Holding LLC, ТМ ТакаЄ, K.tex, Top Hat LLC. 

Нагадаємо, компанія «Едельвіка» не вперше бере участь у міжнародних виставках. Наприклад, у 2022 році «Едельвіка» взяла участь у всесвітньовідомій міжнародній профільній виставці домашнього текстилю Heimtextil. 

Щасливий номерок «Едельвіки», за яким подавали сукню на відбір

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024