У Луцьку на Fashion Day зібрали понад 66 тисяч гривень на авто для ЗСУ

18 Березня 2024, 11:51
На Fashion Day у Луцьку 279
На Fashion Day у Луцьку

У Луцьку на благодійному івенті Fashion Day зібрали понад 66 тисяч гривень на авто для військових 53 батальйону 100 окремої бригади територіальної оборони.  

Про це Бізнес. Район повідомили організатори благодійного заходу.

Івент Fashion Day, який відбувся у Луцьку у четвер, 14 березня,  організувала модельна агенція Марини Занюк «MZM». На Fashion Day пройшли дев’ять показів  колекцій луцьких та львівських дизайнерів. У показах взяли участь  бренди  OZI, Едельвіка, Vovna, Barley, Opposition, Art Ladies, Parasolka, NamystA. Крім того, колекції одягу презентували дизайнери та модельєри Ірина Дяченко, Альона Чіні, Лілія Радіцька.

Крім того, в межах  благодійного івенту відбувся ярмарок місцевих виробників, де свою продукцію презентували  представники б’юті- індустрії, дизайнери, майстерні з пошиття одягу, білизни, капелюхів, hand made майстрині, які виготовляють прикраси, незвичні сувеніри.

Читайте також: У Луцьку на fashion ярмарку презентували прикраси ручної роботи, дизайнерські капелюхи та купальники

 

Під час заходу організаторам вдалося зібрати понад 40 тисяч гривень з продажу квитків та понад 26 тисяч гривень лучани перевели онлайн.

Всі кошти, зібрані під час показу, підуть для переобладнання прохідного авто у спеціалізоване – кейсевак. Такий автомобіль ввозитиме поранених  з тих позицій, куди військовим медикам важко потрапити звичайним авто.

Читайте також:  13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тисячі доларів на свій бізнес

 

 

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024