Корпоративна культура, яка об’єднує команду Володимир-Волинської птахофабрики

15 Листопада 2019, 16:16
2713

Одним із прикладів корпоративної культури підприємства, який не можна оминути, стає досвід бренду натуральної курятини Епікур, яка виготовляється на потужностях Володимир-Волинської птахофабрики.

Компанія гучно декларує пропаганду здорового способу життя та навіть більше – обрала біг, як корпоративний вид спорту. Для Волині протягом двох останніх років стало звичним, що серед любителів бігу чимало представників птахофабрики, які командою, в костюмах підкорюють різноманітні дистанції.

В Україні та й на Волині стає модним словосполучення «корпоративна культура». Що ховається за ним та якою вона може дізнавалися журналісти Бізнес.Район

Читайте також: Не всі кури одної натури: як і чому волинські птахівники відмовилися від антибіотиків. ФОТО

Корпоративна бігова команда Epikur налічує близько 200 співробітників. Під час регулярних тренувань вони знайомляться ближче, спілкуються, радяться та навіть вирішують робочі питання.

Читайте також:  Зірки мережі «Наш Край»: у VolWest Group назвали найкращих менеджерів

Біг – є однією з основних цінностей #EpikurTeam?тож керівництво заохочує розвиток цього напрямку в компанії та організовує поїздки своїм співробітникам на найяскравіші марафони України та Європи.

Цьогоріч  в жовтні 70 працівників Епікур помандрували у тур по містам Східної Европи, на Люблянській марафон. Протягом п'ятиденної подорожі вони відвідали Польщу, Австрію, Словенія, Угорщину та Чехію. 

Чому ж Епікур бігає?

Біг в Епікур це не тільки хобі, це цінність, частина здорового та повноцінного життя співробітників та надійний тімбілдінг, який дозволяє бути ефективним у роботі та в особистих справах.

Читайте також: «Епікур» судитиметься за поширення неправдивої інформації

У корпоративній культурі, біг дозволяє виховати в собі цілеспрямованість, бажання перемогти і зробити більше ніж можеш, що вкрай необхідно для успіху в роботі. Це водночас тімбілдинг, інструмент кращого розуміння один одного, спосіб вирішити в неробочих умовах робочі питання. А також це ще одна можливість подорожувати! Те, що Епікур активно популяризує біг, згуртовує та надає змогу більш вільно спілкуватися з колегами та вирішувати непрості ситуації. Коли поруч є люди, які розділяють твої інтереси та погляди, це дуже мотивує.

1

 

Здоровий спосіб життя є однією з основних цінностей #EpikurTeam – тож керівництво заохочує розвиток цього напрямку в компанії та організовує поїздки своїм співробітникам на найяскравіші марафони України та Європи. Адже вони створюють натуральний продукт для здорового способу життя. І для того, щоб робити інших здоровими і щасливими – потрібно бути такими самим.

1

 

Довідково:  ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» – підприємство, яке є одним з найбільших виробництв Волинської області, на якому працює майже 1400 співробітників у семи обласних філіалах, та одним з найбільших платників податків в регіоні.З початку 2019 року сума сплачених до бюджету коштів становить майже 130 мільйонів гривень, та до кінця року збільшиться ще на 43 мільйони гривень.

Читайте також: «Ми творимо своє і пишаємось цим»: як живе родина міжнародної компанії Modern-Expo

Крім того, це соціально-відповідальне виробництво. «Епікур» запускає освітні проекти в дошкільних закладах, підтримує установи для соціально - незабезпечених категорій населення та виступає партнером масових культурних та спортивних заходів волинського регіону. Навіть влаштовують свій власний безкоштовний святковий забіг Epikur Run з нагоди дня міста у Володимир-Волинському.

1

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024