Три цікаві авто з США, варті вашої уваги. ФОТО

24 Серпня 2020, 15:35
11351

Вибір авто – річ непроста. Особливо якщо мова йде про ваш перший автомобіль. Часто покупці орієнтуються на виробника авто, обираючи моделі, які радять «знайомі», «експерти»,  які востаннє привозили автомобілі з Європи в 90-х роках і чомусь досі вважаються людьми, які щось розуміють в авто.

Проте існують автомобілі з США, нічим не гірші і гідні вашої уваги. Вони безпечні, економні і з цікавими «фішками». Про них розповіли Бізнес.Району в луцькому автоцентрі Detroit, який займається пригоном авто з США і Канади «під ключ». Зараз тут пропонують більше десятка машин за дуже вигідними цінами.

Серед них – Jeep Cherokee Sport, Honda CR-V та Hyundai Sonata Limited, на які ми радимо звернути вашу увагу.

 

Доступний позашляховик для міста Jeep Cherokee Sport 4х4 

 

  • Двигун: 2.4 бензин
  • Витрати палива по місту: 12 літрів на 100 км
  • Ціна: 12 900$
  • Рік випуску: 2014


 

Це велике, проте економне повнопривідне авто з цікавим дизайном, мультимедіа та різними режимами їзди. Пробіг – 97 тисяч миль. Дев’ятиступінчатий автомат дозволяє витрачати менше пального на трасі.

«Цей «Джип» нового покоління – зручний, зі сміливим дизайном. Автомобіль пристосований до європейських умов. Адже всі знають «Джип» як напіввійськові машини – квадратні та грубі. За це їх багато хто і досі любить. Зараз марка Jeep зуміла поєднати комфортність європейського міського автомобіля і хорошого позашляховика. Щодо особливостей авто, то мультимедіа тут дуже детально показує стан автомобіля. Зручно дивитися на пробіг, можна перевірити стан і рівень мастила, вольтаж акумулятора, тиск у кожній шині. Не у всіх автомобілях таке є. На мою думку, для такого авто ціна дуже доступна, – розповідає про фішки автомобіля співвласник автоцентру Detroit Олександр Дмитрук.

Олександр Дмитрук
Олександр Дмитрук

 

Історія марки Jeep почалася у 1941 році. Тоді вийшов перший американський позашляховик Willys, який використовували в Другій світовій війні. Згодом його перейменували на Jeep. Виробник любить робити в салоні авто написи на кшталт «Since 1941», показуючи таким чином, як шанує свою історію.

За словами Олександра Дмитрука, у Jeep Cherokee дуже цікавий двигун – MultiAir. Це спільна розробка італійського автоконцерну Fiat та автогіганта Chrysler, який, власне, і виготовляє машини марки Jeep.  Головна особливість цієї лінійки двигунів – наявність електронно-гідравлічної системи управління впускних клапанів індивідуально для кожного циліндра. Це дозволяє створювати найкраще співвідношення суміші в циліндрах, що збільшує потужність мотору і зменшує витрату пального.


 

До того ж, цей мотор може споживати етаноловий бензин, літр якого коштує близько 15 гривень. Також, за великого бажання зекономити, сюди можна встановити газову установку четвертого покоління.

Jeep Cherokee підійде як їзди по місту,  так і для поїздки за місто, чи в гори. Тут багато місця, місткий багажник, тож подорожувати цим джипом буде зручно цілій родині. По класу авто можна порівняти із Nissan X-TRAIL (Nissan Rogue), Mazda CX-5, Peugeot 5008, Ford Kuga (Escape).

Більше фото – ТУТ.

Читайте також: Автобізнес vs карантин: що змінилося у житті луцького автоцентру

 

Комфортний і безпечний кросовер Honda CR-V

 

  • Двигун: 1.5 бензин, 193 кінські сили
  • Витрати палива по місту: 6-8 літрів на 100 км
  • Рік випуску: 2017
  • Ціна: 26 500$


 

Абревіатуру CR-V для європейських ринків розшифровують як Compact Recreational Vehicle, що в перекладі з англійської означає «компактне авто для відпочинку». Описати Honda CR-V можна трьома словами: тут є все.

Розганяється до сотні за дев’ять секунд. Повний привід, який сам вмикається за потреби, круїз-контроль, підігрів сидінь, Honda Link з Apple CarPlay/Android Auto, система попередження з’їзду зі смуги або зіткнення, камера заднього виду, режим для економної їзди. Словом, у Honda CR-V є все для комфортного і безпечного пересування. Її пробіг – всього 40 тисяч кілометрів.

«Це «Хонда нового покоління. Тут найновіший кузов, прекрасна мультимедійна та аудіосистема. В Америці цей автомобіль є основним конкурентом Toyota RAV4. В Україні ж склалося так, що Toyota більше продається, ніж Honda. У нас це менш відомий бренд. Проте, сама по собі вона дуже цікава і нічим не гірша. В Америці і Toyota, і Honda вважають найнадійнішими автомобілями. Тому на ринку вживаних авто їх дуже цінують. Відповідно, на них найменше падає ціна», – пояснює Олександр Дмитрук.

Toyota RAV4 поряд із Honda CR-V
Toyota RAV4 поряд із Honda CR-V


 

У Honda CR-V хороша шумоізоляція, хоча існує стереотип, що в японських автомобілях вона «не дуже». У нових моделях виробник повністю викорінює цей стереотип. І шумоізоляція у «Хонді» нічим не гірша за «Тойоту».

У салоні багато місця. Серед всіх кросоверів CR-V такого класу ця – найбільш містка. Поверхні салону – з покращеного пластику, приємного на дотик.

Круїз-контроль у цьому авто – адаптивний. Водій може налаштувати відстань, на якій їхатиме від транспорту попереду. При загрозі ДТП автомобіль буде сам гальмувати. Є також контроль смуги – без увімкнутого «поворотника» не повернеш.

В обслуговуванні Honda CR-V проста – можна скористатися послугами будь-якого СТО. Найближчі офіційні сервісні центри знаходяться у Рівному і Львові.

Більше фото – ТУТ.

Читайте також: From USA with love: як лучанин відкрив власний Детройт. #НЕЗЕЛЕНІ

 

Седан для ділових людей: Hyundai Sonata Limited 

 

  • Двигун: 2.4 бензин, 188 кінських сил
  • Витрати палива по трасі: 8 літрів на 100 км
  • Рік випуску: 2015
  • Ціна: 13 600$


 

Із 2009 року Hyundai виготовляє авто, нічим не гірші за Toyota. Тож Hyundai Sonata Limited впевнено складає конкуренцію добре знаній Toyota Camry. За словами Олександра Дмитрука, ці моделі часто порівнюють, тому що це один клас.

Цей середньорозмірний седан Hyundai Sonata – просто в ідеальному стані. Пробіг – 62 тисячі миль. Тут є все, що потрібно ділові людині, яка хоче їздити по місту: передній привід, шкіряний салон, підігрів сидінь, мультикермо, камера заднього виду, клімат-контроль, хороша акустика (Dimension) та ще багато іншого.

Машина дуже комфортна та економна. Кермуючи нею, не хочеться влаштовувати перегони, а просто їхати і насолоджуватись процесом.


Більше фото – ТУТ.

Детальніше ознайомитися з цими та іншими автомобілями можна у автоцентрі Detroit. Він знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 13. Також ви можете взяти авто в оренду і одразу оплатити на сайті.

Графік роботи автоцентру:

  • ПН-ПТ: 10:00-19:00
  • СБ: 11:00-18:00

Електронна адреса: [email protected]

У телефонному режимі фахівці працюють цілодобово: +38 095 14 22 331.

Читайте також: Вітаміни з доставкою: як волинські фермери збували органічні овочі в карантин

 

Світлана КИРИЛОВА

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024