Як змінився бізнес у 2021 році: десятка найпопулярніших публікацій про гроші

27 Грудня 2021, 18:00
Підсумки 2021 1911
Підсумки 2021

Бізнесове життя ніколи не стоїть на місці: реформи, нові закони та нововведення рухають цю сферу вперед до вирішення нових викликів.

Тематичне видання Бізнес.Район підвело аналітику найпопулярніших і найважливіших подій цього року за версією наших читачів. У топі – десятка публікацій, які завоювали найбільшу увагу аудиторії протягом року, що минає. Пропонуємо згадати у хронологічному порядку, чим дивувало бізнесове життя.

Як дізнатися, чи є у вас заборгованість по комуналці

Комунальні платежі. Для когось – це словосполучення, що викликає страх, а для когось – повне нерозуміння. Заборгованість за житлово-комунальні послуги може спричинити безліч неприємних наслідків: від нарахування пені до конфіскації майна. Щоб таких проблем не виникло, варто точно знати, чи є у вас борги по послугах ЖКГ. Публікацію на цю тему переглянули 47 057 разів.

«МакДональдз» у Луцьку планують відкрити вже цьогоріч

Важливою подією у Волинські області стало відкриття McDonald's. ЇЇ обговорювали ще задовго до відкриття. «МакДональдз» у Луцьку планують відкрити вже цього річ», – говорили ще на початку березня, а дочекалися його нарешті восени! Матеріал набрав 19 601 перегляд.

Де у Луцьку можуть відкрити «МакДональдз»

Відразу після інформації про відкриття закладу не менш популярним питанням стало – а де саме? Публікація про місце відкриття відомого фастфуду набрала 19 604 перегляди.

Відкриття McDonald's у Луцьку
Відкриття McDonald's у Луцьку

Віза в Польщу-2021: дані по чергах на подачу документів у містах України з 24 травня

На весні популярною стала тема про вільні дати на подачу документів на візу в Польщу. Публікація отримала 17 150 переглядів.

Віза
Віза

«Волиньгаз Збут» запроваджує нові тарифи на газ для населення

«Газові» питання – важлива та актуальна тема. Хто пропустив – «Волиньгаз Збут» запровадив нові тарифи на газ для населення. ТОВ «Волиньгаз Збут» з 1 травня 2021 року запропонував своїм побутовим клієнтам нові тарифи на природний газ. Кожен тариф мав свої переваги та недоліки, тому важливо було обрати для себе найзручніший. Публікація зацікавила аж на 35 227 переглядів.

Скільки зароблятимуть працівники луцького McDonald's

Цікавою темою обговорення стала зарплата працівників McDonald's. Як повідомляли, орієнтовна зарплата мала б становити від 11 до 15 тисяч гривень. Публікацію переглянули 28 039 разів.

Запрацювала луцька «Ротонда»: скільки доведеться заплатити, щоб відпочити

Популярною для читачів стала тема луцької «Ротонди». Зважаючи на карантин у роботу закладу внесли деякі корективи, але ціни не змінилися. Публікація зацікавила людей на 12 226 переглядів.

Це марнотратство, – ексміністр про аеропорт у Луцьку

Широке обговорення отримала тема можливого аеропорту у Луцьку, однак ексміністр назвав таку ініціативу марнотратством. Тема аеропорту набрала 10 878 переглядів.

Обов'язковий РРО з 2022 року: які можливості є для бізнесу

Розрахуватися телефоном будь-де. Багато обговорювали важливі зміни, які будуть запровадженні для фізосіб-підприємців (ФОПів) в Україні з 1 січня 2022 року. А саме, вони будуть зобов’язані встановити реєстратори розрахункових операцій (РРО) та видавати своїм клієнтам чеки. Публікація набрала 28 800 переглядів

Новий закон про реєстрацію місця проживання: що треба знати

Фурор здійняв Новий закон про реєстрацію місця проживання. У Верховній Раді прийняли закон «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні». Він покликаний значно спростити процедуру отримання так званої прописки. 

26 листопада президент України підписав цей закон. 1 грудня його опублікували на офіційних порталах, тож він набув чинності. Рекорд переглядів цього року – понад 617 тисяч прочитань.

Керівник юридичного відділу ТзОВ «Атланта нерухомість» Вадим Якимчук
Керівник юридичного відділу ТзОВ «Атланта нерухомість» Вадим Якимчук

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024